skip to Main Content
  • Uniek en stijlvol aanbod
  • Persoonlijk advies & service
  • Snelle levertijden

Condoleance album

Het condoleance album heeft de afgelopen jaren een steeds prominentere plek bij uitvaarten ingenomen. Men besteedt tegenwoordig dan ook meer aandacht aan de juiste keuze voor een mooi, stijlvol exemplaar.

Kies uw condoleanceboek

Condoleancemappen tweeluik

Luxe tweeluik condoleancemappen

Bekijk 2-luiks mappen

Vanaf € 6,50 ex. btw. p.st
bij afname van 10 stuks

Condoleancemappen drieluik

Luxe drieluik condoleancemappen

Bekijk 3-luiks mappen

Vanaf € 10,45 ex. btw. p.st
bij afname van 10 stuks

Voordelen Condoleancemappen.com

Hoge kwaliteit condoleancemappen

Unieke en stijlvolle uitstraling.
Hoog afwerkingsniveau.

Razendsnel uit voorraad geleverd

Binnen 2 werkdagen.
Bij logobedrukking binnen 10 werkdagen.

Vanaf 50 stuks bedrukt met uw eigen logo

Keuze uit diverse extra’s. Denk aan visitekaartvensters en registerbladen.

Enkele voorbeeld-items uit de webshop:

Uitvoering

Wij bieden een collectie van twee- en drieluik condoleance albums met de buitenzijden uitgevoerd in linnen of een ander materiaal. De binnenzijden zijn gecacheerd met wit mat gelamineerd papier. Dit komt een langere duurzaamheid ten goede. De map heeft een 2-rings mechaniek in D-vorm met een capaciteit van 10 mm. Het condoleance album heeft een fraaie ronde rug. De kleuren zijn ingetogen en tijdloos met uitvoeringen in bijvoorbeeld lavendel en lichtgrijs.

Lees meer

Waardevol houvast

In de emotionele periode na de uitvaart biedt het condoleance album een waardevol houvast. De nabestaanden kunnen het album op een voor hen geschikt moment nog eens rustig doornemen. De registerbladen bevatten de persoonlijke gegevens van de bezoekers van de uitvaart en vaak ook nog tekst met een warme boodschap. Wij hebben twee soorten registerbladen waarvan er één ook ruimte biedt aan een persoonlijk woord.

Aanvullende mogelijkheden

Wij leveren vanaf 10 stuks per bestelling. Naast het condoleance album bieden wij ook diverse aanvullende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om een venster voor het visitekaartje van uw onderneming bij te leveren. U kunt visitekaartvensters bestellen per 10 stuks, gekleefd op 1 vel. De vensters zijn open aan de korte zijde. Daarnaast kunt u insteekhoeken bestellen. Met de insteekhoek creëert u meer opbergmogelijkheden, bijvoorbeeld voor de rouwkaart of losse kaartjes. De hoeken worden per 4 stuks geleverd, gekleefd op 1 vel. Voor zowel de visitekaartvensters als de insteekhoeken geldt dat deze zelfklevend zijn; u kunt deze zelf bevestigen op de condoleancemap.

Maatwerk

Wij denken graag met onze klanten mee. Vallen uw wensen meer onder de noemer maatwerk? U denkt bijvoorbeeld aan een specifiek product, met een specifiek formaat, uitvoering of kleur? Ook dan is Venttri de juiste partij voor u. Ook in het geval van een bestelling van meer dan 100 albums, helpen wij u graag verder. Bent u geïnteresseerd in het condoleance album uit onze webshop dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Plaats uw bestelling in de webshop en ontvang de albums al binnen twee werkdagen!

Close search
Winkelwagen
Back To Top