skip to Main Content
  • Uniek en stijlvol aanbod
  • Persoonlijk advies & service
  • Snelle levertijden

Klantenservice

Klant staat centraal

We hebben service aan onze klanten hoog in het vaandel staan en hebben alles nog even voor u op een rijtje gezet:

  • We leveren uit voorraad. U heeft dus het voordeel van een snelle levertijd, uiterlijk de volgende werkdag verstuurd, mits er voldoende voorraad is. Als u ervoor kiest om uw condoleancemappen te laten bedrukken met uw bedrijfslogo, dan hanteren we een levertijd van 10 werkdagen.
  • Persoonlijke service & contact. U wilt een bestelling plaatsen via onze Webshop. Mocht dit, om welke reden dan ook, niet lukken: laat het ons weten. Onze medewerkers staan u op werkdagen graag persoonlijk te woord via +31 (0)13 530 80 50 of info@venttri.nl.
  • Ook voor condoleancemappen op maat kunt u terecht bij Venttri. Alles conform uw wensen en huisstijl, in de meest uiteenlopende materialen en bedrukkingen: leder-look, aluminium of velours met hierop een print, zeefdruk of foliedruk. Ook voor hogere oplages (vanaf 100 stuks) adviseren we u om contact met ons op te nemen.

Venttri

De webshop Condoleancemappen.com is onderdeel van Venttri. We zijn al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van presentatieproducten, waaronder condoleancemappen. Wij zijn gevestigd in Goirle. Op deze locatie hebben we alles onder één dak, van creatieve productontwikkeling tot productie, van logistieke service tot klantenservice.

Condoleancemappen.com levert uit eigen voorraad. U heeft dus het voordeel van een snelle levertijd, binnen 2 werkdagen. Als u ervoor kiest om uw condoleancemappen te laten bedrukken met uw bedrijfslogo, dan hanteren we een levertijd van 10 werkdagen.

Ook voor maatwerk condoleancemappen kunt u terecht bij Venttri. Alles conform uw wensen en huisstijl, in de meest uiteenlopende materialen en bedrukkingen: leder-look, aluminium of velours met hierop een print, zeefdruk of foliedruk. Ook voor hogere oplages (vanaf 100 stuks) adviseren we u om contact met ons op te nemen.

Ambacht

Onze luxe condoleancemappen worden gemaakt door vakmensen die de kunst van het ambacht verstaan. Hierdoor kunnen wij aan de uitvaartbranche stijlvolle condoleancemappen van hoge kwaliteit leveren. Dit doen we tegen een aantrekkelijke prijs en uiteraard met de nodige persoonlijke aandacht. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat u kunt beschikken over onderscheidende producten met een hoog afwerkingsniveau. Heeft u nog vragen over ons assortiment? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice.

Deskundige klantenservice

Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn, dan staan onze medewerkers van de klantenservice voor u klaar. Lukt het niet met het invullen van het bestelformulier? Heeft u specifieke wensen en vraagt u zich af wat de mogelijkheden zijn? Aarzelt u over de juiste kleur, opbergmogelijkheden of de keuze tussen twee- of drieluikmappen? Overleg dan eerst met onze klantenservice, zij weten u alles te vertellen over de condoleancemappen. Zij staan u op werkdagen graag te woord.

Neem telefonisch contact op via +31 (0)13 530 80 50 of stuur een e-mail naar info@venttri.nl.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Neem contact op
Close search
Winkelwagen
Back To Top