skip to Main Content
  • Uniek en stijlvol aanbod
  • Persoonlijk advies & service
  • Snelle levertijden

Condoleanceboek

Wilt u een tweeluik condoleancemap of een drieluik condoleanceboek met extra opbergmogelijkheden? Waarop uw keuze ook valt, bij ons kiest u in ieder geval voor stijlvol. U heeft de keuze uit 3 materialen, diverse kleuren en diverse extra opties. De mappen zijn standaard voorzien van een 2-rings mechaniek.

Onze luxe condoleancemappen worden gemaakt op onze vestigingslocatie in Goirle, door medewerkers die vakwerk leveren.

Kies uw condoleanceboek

Condoleancemappen tweeluik

Luxe tweeluik condoleancemappen

Bekijk 2-luiks mappen

Vanaf € 6,50 ex. btw. p.st
bij afname van 10 stuks

Condoleancemappen drieluik

Luxe drieluik condoleancemappen

Bekijk 3-luiks mappen

Vanaf € 10,45 ex. btw. p.st
bij afname van 10 stuks

Voordelen Condoleancemappen.com

Hoge kwaliteit condoleancemappen

Unieke en stijlvolle uitstraling.
Hoog afwerkingsniveau.

Razendsnel uit voorraad geleverd

Binnen 2 werkdagen.
Bij logobedrukking binnen 10 werkdagen.

Vanaf 50 stuks bedrukt met uw eigen logo

Keuze uit diverse extra’s. Denk aan visitekaartvensters en registerbladen.

Een condoleanceboek is een persoonlijk naslagwerk voor de nabestaanden. Wij bieden een assortiment met stijlvolle varianten, verschillende materialen en kleuren. Dit zorgt voor een verzorgde, tijdloze uitstraling van het condoleanceboek. Wij verkopen de mappen in zes verschillende kleuren, waaronder vanzelfsprekend de tijdloze versies in antraciet, donkerblauw en donkerrood. Voor de nabestaanden is het zeer belangrijk dat zij de invulling van het afscheid tot in detail kunnen bepalen. Een condoleanceboek van condoleancemappen.com maakt hiervan een belangrijk deel uit van deze invulling door middel van een mooie blijvende herinnering in de vorm van een condoleanceboek.

Lees meer

Bestellen

U heeft de keuze uit de luxe twee- en drieluik condoleancemappen, in verschillende materialen en kleuren. Wij verkopen uit eigen voorraad. Dit is mogelijk vanaf een oplage van 10 stuks. U kunt uw order eenvoudig doorgeven via het bestelformulier. Bij een standaard order leveren wij binnen twee werkdagen. Vanaf een bestelling van 50 stuks is ook logobedrukking mogelijk, via tampondruk. Bent u misschien op zoek naar een oplossing op maat of een bestelling met een hogere oplage? Venttri (voorheen Maxximap) kan u een condoleanceboek geheel naar eigen wens qua aantallen en uitvoering bestellen. Denk aan uitvoeringen in leder-look, aluminium, velours met hierop een print, zeefdruk of foliedruk.

Uitvoering

Het condoleanceboek biedt ruimte aan een losbladig condoleanceregister. Aan de linkerzijde van de drieluik condoleancemap heeft men de mogelijkheid tot het inplakken van de rouwkaart of een foto, door middel van plakstrookjes. Aan de rechterzijde bevindt zich een handig opbergvak voor het verzamelen van de linten en condoleancekaarten. Hiermee kan het boek nog persoonlijker gemaakt worden. Het afwerkingsniveau van onze tweeluik condoleancemappen en drieluik condoleancemappen ligt hoog. Bij Condoleancemappen.com garanderen we u een stijlvol, verzorgd condoleanceboek.

Contact

Bestel direct een condoleanceboek van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wilt u meer informatie over ons assortiment? Heeft u een vraag over de materialen of kleuren? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op, bel +31 (0)13 – 530 80 50 of stuur een e-mail naar info@venttri.nl. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw uitvaartonderneming.

Close search
Winkelwagen
Back To Top