skip to Main Content
  • Uniek en stijlvol aanbod
  • Persoonlijk advies & service
  • Snelle levertijden

Condoleanceboek kopen

Een condoleanceboek kopen kan tegenwoordig eenvoudig en snel via condoleancemappen.com: de website voor luxe linnen condoleancemappen. Wij bieden een uniek en stijlvol aanbod. De condoleanceboeken zijn uitgevoerd met een buitenzijde in boeklinnen in diverse kleuren. U heeft de keuze uit lichtgrijs, antraciet, donkerrood, natuurlinnen, donkerblauw en lavendel. Wij bieden de mogelijkheid om als extra een insteekhoek bij te bestellen. Hierin kunnen de diverse uitvaartdocumenten, zoals een foto of rouwkaart, worden opgeborgen. Kies voor een condoleanceboek kopen via onze website voor een persoonlijke condoleancemap. Vanwege het gebruik van linnen heeft het boek een eigen, natuurlijk karakter.

Kies uw condoleanceboek

Condoleancemappen tweeluik

Luxe tweeluik boeklinnen condoleancemappen

Bekijk 2-luiks mappen

Vanaf € 5,90 ex. btw. p.st
bij afname van 10 stuks

Condoleancemappen drieluik

Luxe drieluik boeklinnen condoleancemappen

Bekijk 3-luiks mappen

Vanaf € 11,- ex. btw. p.st
bij afname van 10 stuks

Voordelen Condoleancemappen.com

Hoge kwaliteit condoleancemappen

Unieke en stijlvolle uitstraling van de linnen condoleancemap. Hoog afwerkingsniveau.

Razendsnel uit voorraad geleverd

Binnen 2 werkdagen.
Bij logobedrukking binnen 10 werkdagen.

Vanaf 50 stuks bedrukt met uw eigen logo

Keuze uit diverse extra’s. Denk aan visitekaartvensters en registerbladen.

Boeklinnen

Bent u werkzaam in de uitvaartbranche? Bekijk dan ons assortiment twee- en drieluik condoleanceboeken. Via onze webshop kunt u een condoleanceboek kopen met een buitenzijde uitgevoerd in boeklinnen vanaf een oplage van 10 stuks. Condoleancemappen die verkrijgbaar zijn in andere materialen en die op maat samengesteld kunnen worden, bestelt u via Maxximap. Daar kunt u het formaat, de uitvoering en de aantallen geheel zelf bepalen. Deze mappen zijn volledig te personaliseren in de huisstijl van iedere uitvaartondernemer.

Lees meer

Voorraad

De luxe linnen condoleanceboeken leveren wij direct uit voorraad. U hoeft dus nooit lang te wachten op uw bestelling, wij zorgen dat deze binnen 2 werkdagen wordt geleverd. Bestellen via onze webshop biedt u echter meer voordelen. Kiest u voor het condoleanceboek kopen via condoleancemappen.com dan bent u verzekerd van een hoog afwerkingsniveau. Daarnaast is bestellen al mogelijk vanaf een oplage van 10 stuks. Bent u geïnteresseerd in logobedrukking? Dit regelen wij vanaf een oplage van 50 stuks. Bij logobedrukking wordt uw bestelling op maat gemaakt. Dat neemt extra tijd in beslag. Vandaar dat de levertijd van een dergelijke bestelling 10 werkdagen in beslag neemt.
Ook voor een bestelling van meer dan 100 stuks kunt u terecht bij Maxximap.

Bestelformulier

Een twee- of drieluik condoleanceboek kopen doet u via de webshop van condoleancemappen.com. Via het bestelformulier kunt u eenvoudig de bestelling doorgeven. Heeft u eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met onze behulpzame klantenservice via +31 (0)13 530 80 50 of stuur een e-mail naar info@maxximap.nl.

Back To Top