skip to Main Content
  • Uniek en stijlvol aanbod
  • Persoonlijk advies & service
  • Snelle levertijden

Condoleanceregister kopen

Nabestaanden condoleren met het verlies van hun dierbare kan op vele manieren. Het kan mede door steun te betuigen door middel van een bericht in een condoleanceregister. Een condoleanceregister kopen doet u bij ons eenvoudig online. Wij bieden luxe tweeluik of drieluik registers. Is er haast bij de levering? Wij begrijpen als geen ander wanneer spoed geboden is. De condoleanceregisters worden binnen twee werkdagen geleverd. Bekijk de mogelijkheden die wij u bieden. Heeft u speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen namelijk via Venttri ook maatwerk en grotere aantallen leveren.

Kies uw condoleanceboek

Condoleancemappen tweeluik

Luxe tweeluik condoleancemappen

Bekijk 2-luiks mappen

Vanaf € 6,50 ex. btw. p.st
bij afname van 10 stuks

Condoleancemappen drieluik

Luxe drieluik condoleancemappen

Bekijk 3-luiks mappen

Vanaf € 10,45 ex. btw. p.st
bij afname van 10 stuks

Voordelen Condoleancemappen.com

Hoge kwaliteit condoleancemappen

Unieke en stijlvolle uitstraling.
Hoog afwerkingsniveau.

Razendsnel uit voorraad geleverd

Binnen 2 werkdagen.
Bij logobedrukking binnen 10 werkdagen.

Vanaf 50 stuks bedrukt met uw eigen logo

Keuze uit diverse extra’s. Denk aan visitekaartvensters en registerbladen.

Enkele voorbeeld-items uit de webshop:

Waarom een condoleanceregister kopen?

Een condoleanceregister is niet alleen belangrijk om bezoekers de gelegenheid te geven hun steun te betuigen, het is ook een aandenken aan het afscheid zelf. De nabestaanden kunnen er voor kiezen om later aan de hand van het condoleanceregister bedankkaarten te sturen. Bij het kopen van een register via onze webshop heeft u keuze uit tweeluik condoleancemappen en drieluik condoleancemappen. Bent u op zoek naar een condoleanceregister op maat of naar grote aantallen? Dan kan Venttri u zeker verder helpen. Wat betreft het materiaal kunt u denken aan leder-look, aluminium of velours met hierop een print, zeefdruk of foliedruk. Ook andere extra’s zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld het toevoegen van nikkelen sierhoekjes ter bescherming van de map.

Lees meer

Blijvende herinnering

Een condoleanceregister kopen is natuurlijk geen verplichting, maar iets waar uw klanten bewust voor kunnen kiezen. Het idee van een condoleanceregister is ontstaan doordat de nabestaanden op het moment van de uitvaart meestal bezig zijn met hun eigen verdriet. Ze leven in de dagen na het overlijden van hun dierbare vaak in een roes en staan er niet bij stil wie er allemaal bij de uitvaart aanwezig was. Woorden dringen niet door en beelden vervagen. Door het laten tekenen van een condoleanceregister ontstaat er een mooie en blijvende herinnering.

Het maken van condoleanceregisters is ons vak. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij weten u alles te vertellen over ons assortiment en staan u tijdens werkdagen graag te woord.

Close search
Winkelwagen
Back To Top