skip to Main Content
  • Uniek en stijlvol aanbod
  • Persoonlijk advies & service
  • Snelle levertijden

Condoleanceregister

Bestel snel en eenvoudig uw condoleanceregister via onze website. Heeft u een uitvaartonderneming? Dan bent u vast geïnteresseerd in onze stijlvolle condoleanceregisters.

Kies uw condoleanceboek

Condoleancemappen tweeluik

Luxe tweeluik condoleancemappen

Bekijk 2-luiks mappen

Vanaf € 6,50 ex. btw. p.st
bij afname van 10 stuks

Condoleancemappen drieluik

Luxe drieluik condoleancemappen

Bekijk 3-luiks mappen

Vanaf € 10,45 ex. btw. p.st
bij afname van 10 stuks

Voordelen Condoleancemappen.com

Hoge kwaliteit condoleancemappen

Unieke en stijlvolle uitstraling.
Hoog afwerkingsniveau.

Razendsnel uit voorraad geleverd

Binnen 2 werkdagen.
Bij logobedrukking binnen 10 werkdagen.
Vanwege de vakantieperiode worden bestellingen geplaatst in week 31 en 32 weer vanaf week 33 in behandeling genomen. We danken u voor uw begrip.

Vanaf 50 stuks bedrukt met uw eigen logo

Keuze uit diverse extra’s. Denk aan visitekaartvensters en registerbladen.

Enkele voorbeeld-items uit de webshop:

Varianten

Ons assortiment bestaat uit tweeluik condoleancemappen en drieluik condoleancemappen. Voor de nabestaanden is het vaak prettig als er nog ruimte is voor het plaatsen van de rouwbrief. Of voor u, als uitvaartonderneming, voor het achterlaten van een visitekaartje of ander document. De mappen zijn standaard voorzien van een 2-rings mechaniek. Bent u op zoek naar meer variatie in uitvoering of oplage? Kijk dan eens verder bij Venttri. Daar vindt u condoleancemappen in allerlei soorten en maten, en kunnen we het geheel aanpassen aan uw wensen of huisstijl.

Lees meer

Bestelproces

De nabestaanden kunnen hun gegevens en een korte persoonlijke boodschap achterlaten in het condoleanceregister. Vaak wordt er na een tijd even in teruggekeken en is het mogelijk voor nabestaanden om nog een bedankkaartje te sturen. Zo is het condoleanceregister een belangrijk onderdeel van een uitvaart. Voor u als uitvaartondernemer is het prettig om samen te werken met een leverancier waar u van op aan kunt. Wij bieden een eenvoudig bestelproces en leveren uit onze eigen voorraad, waardoor we u de registers binnen twee werkdagen kunnen leveren. Kiest u voor logobedrukking op uw condoleanceregister? Voor dit soort zaken is de levertijd 10 werkdagen.

Kleuren

Een condoleanceregister met een buitenzijde uitgevoerd in boeklinnen is een mooie aanvulling op de reguliere pvc-uitvoeringen. Het linnen geeft een luxe, stijlvolle uitstraling dat in zachte tinten vaak nog beter tot zijn recht komt. Zo hebben wij registers in de kleuren lavendel en lichtgrijs. Maar ook de tijdloze varianten in het donkerblauw en donkerrood bieden wij natuurlijk aan. U kunt ook kiezen voor eco-papier (natuurlijke uitstraling) of zwart/metallic kunststof. Onze luxe condoleanceregisters worden gemaakt in onze eigen fabriek in Goirle, door vakmensen die de kunst van het ambacht verstaan.

Heeft u nog vragen over de producten van Condoleancemappen.com of over uw bestelling? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij staan u graag op werkdagen te woord via +31 (0)13 530 80 50 of u stuurt een e-mail naar info@venttri.nl.

Close search
Winkelwagen
Back To Top